2019-01-25
啱啱開完會 五點鐘嘅時間經過元氣見到有下午茶 不如食埋當夜晚啦~~個餐牌主要有ABC三類:A: 壽司盛: 一客通常有五件, 視乎你鍾意邊款B : 小食 : 每段時間推出嘅小食都唔同 今次有炸薯餅 芝士波 同天婦羅C: 輕食 : 有燉蛋 烏冬或者甜品蛋糕我自己就揀咗1D, 2A ,3A , 再加左兩碟三文魚同油甘魚刺身啲侍應做嘢都好快手 好快就上嚟壽司五件 最愛都係三文魚火炙壽司 入口好有油份其他就不過不失周打魚湯薯餅比較失色咗啲 味道唔係好突出 只係食到好creamy嘅感覺 同埋唔係好香口燉蛋就維持返一貫嘅水準 都係幾好食嘅 好滑好香蛋味 每次嚟到必叫兩碟刺身令我有啲失望 因為三文魚係唔肥嘅 食落感覺好乾 冇乜色澤咁 油甘魚亦都係麻麻地好食 有少少腥我覺得下次你食下午茶最好真係叫茶餐嘅嘢 刺身一碟$42我覺得收費有啲貴 都係食多兩件壽司好啲
見到有下午茶 不如食埋當夜晚啦~~
個餐牌主要有ABC三類:
A: 壽司盛: 一客通常有五件, 視乎你鍾意邊款
C: 輕食 : 有燉蛋 烏冬或者甜品蛋糕
啲侍應做嘢都好快手 好快就上嚟