2022-06-06
好日唔入一次大圍 今日嚟到當然要搵好嘢食 你都小食亭最有風味嘅地方 今日揀咗食雞煲 因為早嚟嘅關係一開始好似冇咩人咁 點知坐咗半個鐘 竟然開始全場滿座食物方面先係食雞煲 揀咗小辣 醬汁味道香濃 雞嘅肉質都好滑 佢嘅味道方面係偏向麻辣嘅 感覺幾正宗 雞肉覺得唔夠仲可以再添 不過我哋就夠啦我哋揀咗最經濟實惠嘅餐 會包每人三串串燒 然後就係任食嘅打邊爐啦 串燒方面最欣賞焗蠔同埋焗扇貝 新鮮嘅海鮮上面鋪滿滿滿嘅芝士 焗得好香 如果鍾意食呢兩款嘅朋友仔建議升級個套餐可以任食 應該好爽皮邊爐方面我哋揀咗沙嗲湯底 一開始食真係好正 因為湯底非常傑同埋濃 但食耐咗就會開始滯 不過店員都非常好 一直問我哋有咩改善嘅空間 我哋亦都講咗畀佢聽 睇得出佢係好想進步嘅 非常不錯哦 不過好在佢食物好新鮮 食得兩條菜就冇問題啦🤠🤠 下次有機會試過清啲嘅湯底 咁應該會好perfect