2018-06-12
平時去居酒屋食串燒多數都係夜晚, 同D FD 吹下水, 飲下野又咬下串燒咁~今次我地好特別咁, 黎個串燒LUNCH~LUNCH SET由$85- $138~ 好多人都係黎食龍蝦, 原本都想試下, 但我呢排好似食得太癲狂所以都係揀返D 清清地既款式先.我地揀左串燒餐 $98可以SHARE 得黎又試多D款~落完餐因為係即燒既關係, 由於製作需時. 先黎個前菜, 係辣芽菜黎~ 店員姐姐好好招呼~ 重有個麵豉湯~呢個串燒餐對選擇困難既人黎講都幾難既. 哈一人有4款串燒.我地揀左, 雞翼, 牛肋條, 帶子, 免治雞肉, 淮山同冬菇~然後好邪惡咁跟碗飯..(一見到飯又KO 哂成碗..冇眼睇自己)主角一上黎好香~ 有時食過D串燒菇可能會乾哂或燶左有苦味. 呢個唔會, 唔駛擔心~淮山咁樣串住燒好似第一次食. 都唔錯. 感覺唔駛成日食肉.可以解下膩, 健康D~雞肉捧捧如果有去過日本既, 呢味應該係最經典又一定會有得食.手打雞肉捧捧都幾花時間既~呢個都幾好食. 相對牛肋條, 呢個好食D~睇完得4串好似唔係好滿足咁, 當場食完係唔太夠飽既, 不過行出去後可能又落左格, 突然又餓左.HAHAHHA原本諗住去
LUNCH SET由$85- $138~
所以都係揀返D 清清地既款式先.
我地揀左串燒餐 $98
可以SHARE 得黎又試多D款~
店員姐姐好好招呼~
重有個麵豉湯~
呢個串燒餐對選擇困難既人黎講都幾難既. 哈
一人有4款串燒.
手打雞肉捧捧都幾花時間既~
呢個都幾好食. 相對牛肋條, 呢個好食D~
原本諗住去食糖水家, 不過最後就梗係冇食啦.