2022-11-12
4號烤吧 (西環).咁耐無黎仍然高質又爆場,真係好難得港島有間烤魚串燒全部都好食😋 .▪️魚豐盛套餐▪️$488.包烤魚一條,小食兩樣,串燒6串同埋啤酒🍻.▪️青花椒酸菜烤魚轉筍殼魚▪️.次次黎都係食豆花,今次就一改慣常食咗呢個青花椒酸菜,入面本身有嘅配料分別係蓮藕薯仔片同埋豆卜,我哋跟店員推介食咗一個骨少肉多嘅筍殼魚! 呢隻魚唔使另外加錢轉,勁勁勁大條,魚肉好滑仲好爽口.▪️酥炸雞軟骨/瑞士汁雞翼▪️.兩個小食,我哋分別揀咗雞軟骨粒同埋瑞士汁雞翼!個雞軟骨粒係超級之好食😋每次必叫,餸酒一流又唔會太鹹,咬落爽口又唔會太油膩雞翼有成6隻咁多,好食!.▪️燒韭菜•娃娃菜•羊肉串•台灣腸▪️.每個菜類我哋揀咗兩串,韭菜又係燒得好出色唔會太鹹,羊肉串就比較羶.飲品包兩支大啤/一渣竹蓆茅根,喜歡飲酒嘅朋友不容錯過💜.📌 4號烤吧 (西環)西環卑路乍街116-122號聯康新樓1樓A號舖.環境:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️味道:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️服務:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️價錢:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️.
▪️魚豐盛套餐▪️$488
包烤魚一條,小食兩樣,串燒6串同埋啤酒🍻
▪️青花椒酸菜烤魚轉筍殼魚▪️
▪️酥炸雞軟骨/瑞士汁雞翼▪️
雞翼有成6隻咁多,好食!
▪️燒韭菜•娃娃菜•羊肉串•台灣腸▪️
飲品包兩支大啤/一渣竹蓆茅根,喜歡飲酒嘅朋友不容錯過💜
📌 4號烤吧 (西環)
西環卑路乍街116-122號聯康新樓1樓A號舖
環境:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️