2021-06-26
同男朋友揀咗呢一間餐廳食飯,原因係好鍾意食佢個餐包,不過食咗佢個餐包之後好自然會飽咗一半,但係真係太好食,個奶油味好香濃,煙煙銀銀非常之好味!-講返食物,我哋叫咗兩款小食,一個主菜,兩款配菜,兩個人share,基本上係食唔晒😂🤣😂🤣 - 餐前小食方面,我哋叫咗吞拿魚他他,同埋水牛芝士,兩款小食各有特色,吞拿魚他他有埋牛油果,味道好夾,因為食物新鮮,所以好好味,另外水牛芝士配火箭菜,我諗呢款唔使特別講,應該到到都好好味🤣😂🤣因為都唔使咩特別烹調方法- 跟住主菜方面我哋叫咗t bone share ,好彩好彩好彩,我哋淨係叫咗一份,因為真係好飽肚,我同男朋友兩個人基本上食完呢個之後都食唔落,牛肉方面肉質鮮甜亂口,我哋叫咗三成熟,所以保留牛肉本身嘅raw 肉汁所晒喺入面,一如既往嘅出色!- 配菜方面我哋叫咗椰菜花頭同埋洋蔥圈椰菜花頭好好食,可以試吓! 洋蔥圈基本上真係食唔落啦,我建議大家唔好叫呢個,因為真係好飽肚🤣😂🤣,不過如果你話可能送下啲酒,當係小食嘅話都可以叫嘅 ,我哋真係食唔落甜品啦/ 整體來講都推薦大家去試吓,例如係有啲咩特別嘅慶祝活動,因為佢有海景,所以食完飯之後可以出去佢個露台
配菜方面我哋叫咗椰菜花頭同埋洋蔥圈
整體來講都推薦大家去試吓,例如係有啲咩特別嘅慶祝活動,因為佢有海景,所以食完飯之後可以出去佢個露台嗰度影相,不過我哋去嘅當日就落雨,所以我哋冇出到去,但係影相確實係唔錯,好靚!