2012-05-15 41 瀏覽
好耐都無來ucc食晚餐, 晚上上完堂同友人就來這裡最主要係想食佢地既waffle作為飯後甜品.2個人叫左個野菌帶子炒意粉, 牛仔骨意粉, 另外將一個餐加多$30改做set即係包餐湯, 飲品同埋一次既自助salad.基本上宜家好少餐廳有自助salad, 所以每次來都會例必加一個set就係為左這個salad bar...好彩此店人流多所以salad bar都不斷加配料.餐湯都係好一般既忌廉湯麻麻地...至於2個主食我就覺得個炒意粉比較失色,帶子是冷藏貨式都不緊要可惜無味道可言, 好彩個意粉炒得好唔會太油.相反個牛仔骨就做得唔錯好入味, 煎得岩岩好唔會UN最後我地既主角到..就係咖啡同香蕉朱古力waffle.今次既waffle同樣整得好好味, 外脆內軟 唯獨是個雪糕用上雀巢牌就麻麻地.至於此店既服務都唔錯, 雖然好明顯人手不足, 但個個都有求必應已經好滿意.

餐湯都係好一般既忌廉湯麻麻地..

相反個牛仔骨就做得唔錯好入味, 煎得岩岩好唔會UN

5 分鐘 (堂食)