2016-01-09
總覺12月係最多朋友生日既月份,今晚餐飯就一次過同2位壽星慶祝,試下屯門商場內既德國菜!冷盤最先出場,無咩特別,最好食既可能係個包 分別order左2個不同味既pizzas,餅底算脆,但略嫌唔夠熱,煙三文魚果款較好味 食德菜,必定唔少得鹹豬手&德國腸過下口癮,夠熱且味道正常。由於我地10個人較多,要叫多隻豬手先夠。主菜中我覺得最好味既係呢款意粉,急凍蝦夠大粒,整體炒得夠入味 但都係果句,份量少,每人只分到一小撮。由於order甜品才可免除切餅費,所以侷住揀左2款。竟然甜品出奇好味 chocolate brownie既朱古力味濃且唔太甜,男生都話好味, 每人一小件剛好,否則會覺漏! 我反而鐘意另一款既麵包磚配vanilla ice cream,香脆美味,忍唔住食多幾舊
冷盤最先出場,無咩特別,最好食既可能係個包 分別order左2個不同味既pizzas,餅底算脆,但略嫌唔夠熱,煙三文魚果款較好味 食德菜,必定唔少得鹹豬手&德國腸過下口癮,夠熱且味道正常。由於我地10個人較多,要叫多隻豬手先夠。 主菜中我覺得最好味既係呢款意粉,急凍蝦夠大粒,整體炒得夠入味 但都係果句,份量少,每人只分到一小撮。 由於order 甜品才可免除切餅費,所以侷住揀左2款。竟然甜品出奇好味 chocolate brownie既朱古力味濃且唔太甜,男生都話好味, 每人一小件剛好,否則會覺漏! 我反而鐘意另一款既麵包磚配vanilla ice cream,香脆美味,忍唔住食多幾舊