2018-12-10 703 瀏覽
去迪士尼食野就預左貴架啦,不過黎得玩都預左!今次原本諗住食豪啲去大街餐廳食dinner,但因為條隊太長,加上門口個menu推介唔太吸引,所以就轉場去皇室宴會廳到食,依到其實係有多國菜嘅food court,有得食pizza,剧扒,日式野等等,都係嗌完拎完野食最後先去俾錢,不過當日超多人,所以等位同排隊嗌野食都等左好耐下…家庭至尊薄餅套餐二人餐黎,仲有4隻雞翼同2杯汽水包埋,二人餐黎講都幾大份,pizza上面嘅辣腸係mickey頭的,好有迪士尼特色,不過唔知係咪凍左食落塊pizza係比較硬身。皇室烤牛扒套餐算係比較好食既一個餐,牛扒唔係全熟,生生地又有少少肉汁,算係不錯!精選雜扒套餐有牛扒、雞扒、煙肉同腸仔,煙肉冇煎到好香口、腸仔應該係就咁烚熟、牛扒就全熟、反而雞扒相對幾好食!日式咖哩豬扒便當套餐依個係最後一個買到,所以啲飯係仲有少少熱的,但個咖哩豬扒就比較咸!總括黎講我覺得依餐算豐富架喇,不過好好味當然唔講得啦,但係係主題樂園黎講就算係咁!

家庭至尊薄餅套餐

皇室烤牛扒套餐