餐廳: 聆渢咖啡廳
資訊:

2016-10-01 9286 瀏覽
因為信和會員生日有買一送一優惠,雖然食過好多次但想近近地就照去一開始當然食海鮮松葉蟹唔錯有鮮味肉彈牙,蝦同翡翠螺都係一般無驚喜酒店送焗嚮螺,賣相靚但食唔出螺肉同甜味有小小蟹肉,都係一般 魚肚羹沙爆魚肚好多大大舊,有粒鵪鶉蛋好奇怪,有粒手指公大嘅鮑魚仔老實講食完都感覺唔到有味,有罐頭蟹肉好難食自己拆好食好多琵琶鴨皮脆肉梅肉冇味,羊扒肉林冇騷味,鐵板虎蝦煎到過左火肉好似食擦子膠蝦味淡燒牛肉唔好彩有根,即炸軟殼蟹天羅婦好好食又脆又唔油膩冇腥味,南瓜太厚唔夠林又唔夠甜,多春魚好腥露荀炒蝦仁唔知咩撻好難食泰式海鮮濕炒河-河粉先用豉油乾炒炒到痴埋晒,再灼熟海鮮同什菜再淋蠔油獻汁,嘩真係難食到呢燕窩蟹粥-當然燕窩係睇到食唔到,蟹係水蟹冇肉食但粥底好香蟹味又鮮甜雪糕迷你版真好甜品時間太多不能盡錄,咁大碟我只食淨朱古力類其他清晒,焦糖燉蛋好好味邪脆蛋香滑細細分熱食果類甜品全部都好食酸酸甜甜好開胃,反而芝士蛋糕同米糠布丁都麻麻地黃金食左好多似,酒店堅持做咩主題都好,戶外食品一成不變,其實整得好食無所謂但又冇改進,可惜屯門只得一間酒店
多狂雪糕櫃
松葉蟹,翡翠螺,蝦,刺身(甜蝦,三文魚,吞拿魚,八瓜魚)
焗嚮螺
酒店送焗嚮螺,賣相靚但食唔出螺肉同甜味有小小蟹肉,都係一般
魚肚羮

燒琵琶鴨,鐵板虎蝦,燒羊扒
燒牛肉,天婦羅(軟殼蟹,南瓜,多春魚)
蝦仁炒露荀
用餐優惠
優惠券
多狂雪糕櫃
魚肚羮
燒牛肉,天婦羅(軟殼蟹,南瓜,多春魚)
燕窩蟹粥
焦糖燉蛋,,栗子朱古力布丁,什果啫哩,木糠布丁,大量蛋糕