今次又有友人介紹去左一間Cafe, 但今次唔單單係因為野食, 當然去呢類主題Cafe, 入面嘅服務呀, 設備呀都好重要~ 我地唔係去Cafe 當然係去玩, 唔係溫書, 唔係嘆Coffee, 有咩玩都係好重要XD首先揀左兩款食物, 分別係咖哩漢堡飯及蕃茄醬蛋包飯!去開主題Cafe 朋友就知道, 一般當中店員都會為來賓用茄汁畫下畫..XD以下就係兩幅晝像, 請大家細心欣賞!! 上者為咖哩漢堡飯, 以日式咖哩做底加上薯仔、紅蘿蔔,以及漢堡扒~ 食落都算OK 啦, 不過咖哩味道有D唔夠濃, 漢堡有D老, 但味道都算OK, 整體都OK啦~下者就算唔錯, 蛋包飯入面有炒飯加上蕃茄,之類, 整得唔錯! 蛋岩岩好包實D 飯, 唔會穿左或者一整就散哂~ 亦唔會因為咁而蛋層好厚身, 岩岩好~ 入面包住熱辣辣嘅飯係真的唔錯~ 加上茄汁酸酸, 愈食愈想食XD 加上店員精美圖晝, 加上一份精緻~之後CAFE 內也有好多好多桌戲供客人遊玩, 亦無限時, 絕對比你玩個夠, 玩到悶先走都未遲XD
今次又有友人介紹去左一間Cafe,
首先揀左兩款食物, 分別係咖哩漢堡飯及蕃茄醬蛋包飯!
以下就係兩幅晝像, 請大家細心欣賞!!
咖哩漢堡飯
蕃茄醬蛋包飯

加上店員精美圖晝, 加上一份精緻~