2019-05-25
Wow丼丼屋喺馬鞍山廣場開左新店啦🥳🥳🥳晚餐時段勁多人等位呀,想食既朋友仔一定要早D攞定飛呀————————————————————————店內光線充足,以米白色為主調,有種簡約舒適的感覺。排咗禁耐先入座,梗係要點店舖推介的人氣之選🤩🤩🤩果然冇令人失望,2款都非常推介👍🏻👍🏻👍🏻————————————————————————🧡十勝帶廣名物豚丼 並盛 $88選用咗北海島豚肉,配上秘制醬汁及日式正宗烤法烹調,令豚丼香味四溢🤤🤤🤤豚肉有簿簿四片,烤完竟然沒有很乾的口感,反而肉質軟,肉汁非常濃郁。秘制醬汁甜甜的,點綴了整個豚丼😋😋😋————————————————————————🧡三河一色產鰻魚三味 $158鰻魚來自日本中部知名養鰻地區三河灣一色町的鰻魚。上品的鰻魚,油脂均勻,烤很非常香口,有脆脆的口感👍🏻👍🏻👍🏻店員會為你介紹三種食法:1️⃣原味可配上鰻魚醬汁2️⃣蔥花紫菜攪飯3️⃣茶泡飯(茶漬)————————————————————————店內仲有賣日式家品同食品例如通寶飯素(鰹魚味/海老味)用黎拌飯,非常香口架😉😉😉鍾意食日本野的朋友可以選購
🧡十勝帶廣名物豚丼 並盛 $88
🧡三河一色產鰻魚三味 $158
1️⃣原味可配上鰻魚醬汁
2️⃣蔥花紫菜攪飯
3️⃣茶泡飯(茶漬)
店內仲有賣日式家品同食品