餐廳: 元気寿司 (樂富廣場)
資訊:

2018-10-13 197 瀏覽
元氣壽司唔係間間都好好味,亦都唔係間間都keep到水準,但係始終都會有條久不久就想食嘅癮樂富呢間元氣,食過好幾十次,曾經係我嘅飯堂,但裝修完之後真係食唔返以前嘅水準,但都會照食,今日又心癢癢喇今日太早食晚餐,餐廳還有很多座位樂富這家元氣是高速線,即自己用電子餐牌下單,再由運輸帶把食物高速送到客人面前,全電子化,省了員工下單和送食物的時間開飯喇炙燒澳洲牛牛肉多汁大塊燒後牛肉味更濃更香*此款壽司不是每次都有啊蒲燒鰻魚以前會附上鰻魚汁給客人自己倒但不知是不是要減低成本現在會放了汁後才送給客人至於夠不夠汁就要看店員的出手了三文魚新鮮北寄具鮮甜辣味三文魚軍艦三文魚不會太辣辣味汁味道獨特,暫時只在元氣吃過此味紫菜已經不脆,不夠新鮮炙燒左口魚裙邊燒後左口魚比較煙韌彈牙但我個人比較喜歡沒有炙燒的沒有燒過的左口魚,較能食出鮮味炙燒牛油赤海蝦赤海蝦大隻鮮甜與牛油很夾另外有以下必點items推薦俾大家吉列蠔花卷軟殻蟹手卷

今日太早食晚餐,餐廳還有很多座位

開飯喇

鮮甜

辣味三文魚
辣味三文魚軍艦
三文魚不會太辣
辣味汁味道獨特,暫時只在元氣吃過此味
紫菜已經不脆,不夠新鮮

燒後左口魚比較煙韌彈牙
但我個人比較喜歡沒有炙燒的
沒有燒過的左口魚,較能食出鮮味

赤海蝦大隻鮮甜
與牛油很夾