2021-11-04 57 瀏覽
同朋友去開深水埗睇電腦野,順便係附近食埋晚餐。見到呢間search下又幾多好評,加上好耐冇食台灣菜,就決入去試吓!門面同室內裝修簡約舒服,衞生不錯。時間尚早所以唔多人,坐多陣就開始多客。餐牌好多小食選擇,所以決定唔叫主食,試多幾款小食先🤣-蚵仔麵線-雖然我好鍾意食台灣野,但其實係我第一次食蚵仔麵線,因為同行朋友好想食🤣份量很足,食咗幾啖覺得都不錯,不過大部份還是留返比朋友慢慢嘆😆-綜合甜不辣-煙煙韌韌幾香口,好食,加埋個醬酸酸甜甜幾正👍🏻-肉燥燙青菜-賣相不錯,顏色翠綠,幾爽又清甜。-炸花枝丸-好耐冇食花枝丸啦,夠彈牙😋咁多碟最鍾意呢一款呀-滷蛋豆腐干-呢碟就不過不失-起司蛋手抓餅-本身勁鍾意食蛋餅同手抓餅,呢一碟係佢哋嘅結合版。雖然蛋味唔算濃,但手抓餅夠脆,放耐左都唔會淋,讚👍🏻裏面仲有勁多菜,足料。今餐真係眼闊肚窄,叫咗勁多嘢好飽🤣整體都算唔錯,最緊要價錢合理同埋服務好好禮貌😊

餐牌好多小食選擇,所以決定唔叫主食,試多幾款小食先🤣

-蚵仔麵線-

-綜合甜不辣-
煙煙韌韌幾香口,好食,加埋個醬酸酸甜甜幾正👍🏻

-肉燥燙青菜-
賣相不錯,顏色翠綠,幾爽又清甜。

-炸花枝丸-
好耐冇食花枝丸啦,夠彈牙😋咁多碟最鍾意呢一款呀

-滷蛋豆腐干-
呢碟就不過不失

-起司蛋手抓餅-
裏面仲有勁多菜,足料。

今餐真係眼闊肚窄,叫咗勁多嘢好飽🤣
整體都算唔錯,最緊要價錢合理同埋服務好好禮貌😊