餐廳: 大家樂
資訊:

2023-09-28 144 瀏覽
好耐之前食過咋咋淋鐵板餐印象好好,今次咁啱經過就再食多次~最期待佢既酥皮湯,同埋一串薯片真係好吸引😍唔知係咪因為即整所以都等左一段時間...一上菜即刻將D醬倒落鐵板到,即刻咋咋聲超過癮!不過舊蕃茄比我咋燶左🤣🤣食左薯片先,嗯....唔脆既?!有啲失望😥唔緊要再試下個酥皮湯先!塊酥皮完全癡左係個碗到郁都郁唔到😥見到隔離枱拎左碗湯去換左個沙律,唔知係咪因為呢個原因呢🤣不過其實個湯都OK既,熱辣辣幾好飲。不過塊豬仔骨就都幾難切,雞扒就還可以,下次都係唔好叫呢個餐🤣
好耐之前食過咋咋淋鐵板餐印象好好,今次咁啱經過就再食多次~
2023-09-11