2023-05-02
我地馬鞍山山友出動搵好野食💕當然要約埋fd子@noah著住浴衣食日本野👘我地去咗烏溪沙嘅🏠屋子生活cafe💕 ᴜᴄʜɪ屋子日式嘅裝修風格,Cafe好高樓底,好有空間感,枱凳以用木為主🪵入面仲有榻榻米,同落地玻璃,強烈建議有陽光時黎打卡!簡約日系風格,悠閒舒適,一定可以令你放鬆忘憂💕⭐️ 和風蛋漢堡x三文魚茶漬飯手打漢堡厚身肉嫩,切開肉汁爆出好juicy,配上流心太陽蛋加埋甜甜嘅醬汁,好yummy🥰加錢可以轉三文魚茶漬飯,清新嘅茶漬飯意外地同漢堡好搭😋⭐️ 關西牛肉定食x明太子拌飯半肥瘦牛肉量好多😋牛下面仲有粉絲,個汁偏甜,配搭鮮味明太子拌飯,真係好好味👍⭐️木魚花玉子燒賣相都好靚,甜味夾雜木魚香,食落軟綿綿,波兒就好鍾意啦💕⭐️蘿蔔明太子沙律少少辣味嘅明太子配搭鮮甜嘅蘿蔔,原來係咁搭嫁!味道好清新可口!⭐️ 抹茶白玉雙層華夫唔好講笑,呢個甜品一定要食,造型有啲似兩個冬甩疊起,一上枱就謀殺菲林,面頭再有一層濃郁甘醇嘅抹茶忌廉,上面灑上抹茶粉,外面脆卜卜內裡鬆軟嘅窩夫充滿陣陣抹茶香味,加埋QQ煙靭嘅白玉🥰冇得彈!⭐️ 草莓奶蓋茶飲落去好香草莓味,而奶蓋鹹鹹甜甜,好順滑🍓
當然要約埋fd子@noah著住浴衣食日本野👘
我地去咗烏溪沙嘅🏠屋子生活cafe💕 ᴜᴄʜɪ屋子
簡約日系風格,悠閒舒適,一定可以令你放鬆忘憂💕
⭐️ 和風蛋漢堡x三文魚茶漬飯
⭐️ 關西牛肉定食x明太子拌飯
⭐️木魚花玉子燒
賣相都好靚,甜味夾雜木魚香,食落軟綿綿,波兒就好鍾意啦💕
⭐️蘿蔔明太子沙律
⭐️ 抹茶白玉雙層華夫
⭐️ 草莓奶蓋茶
飲落去好香草莓味,而奶蓋鹹鹹甜甜,好順滑🍓