2022-07-20 294 瀏覽
去完樂園後黎到東涌每次都會經過呢間餐廳但唔岩腳就好難會入去呢間咁有情調既餐廳今次終於岩腳!可以黎試下佢地既手勢!😋平日黎到大約1930 唔洗排隊 店內都唔算full🫶🏽我地被安排到落地玻璃附近嘅二人枱坐低先發現原來一望上去就係商場嘅2樓 但應該唔會有人望落黎 望上去樓底都算高 空間感好大枱與枱之間都有一個人既位置 雖然係Happy Hour 但我就選擇咗佢地同Roku crossover既cocktail 😎Happy Hour同正價其實唔差好多 加上佢地唔收10%service charge🤩所以酒精飲品黎講都好合理味道清爽 女仔飲都唔會覺得過濃主菜就叫左chicken & asparagus risotto 同Veggies PizzaRisotto米飯煮得岩岩好 唔會過爛或者過軟味道都唔錯 我地另外再叫左芝士 佢地竟然俾parmesan cheese!✌🏼✌🏼🤩錦上添花!雞肉同蘆筍都好match!Veggies peta bread就反而有啲失色可能佢哋選擇既蔬菜會係啲會出水既菜 所以食落就個好濕笠笠味道唔差既 但就似係Roast Veggies放左上去個包到如果個combina
去完樂園後黎到東涌每次都會經過呢間餐廳
加上佢地唔收10%service charge🤩
所以酒精飲品黎講都好合理
味道清爽 女仔飲都唔會覺得過濃
Risotto米飯煮得岩岩好 唔會過爛或者過軟
錦上添花!雞肉同蘆筍都好match!
Veggies peta bread就反而有啲失色
可能佢哋選擇既蔬菜會係啲會出水既菜
所以食落就個好濕笠笠
如果個combination係牛油果 啡菇 啲唔出水既配菜可能會好啲👍🏼
Overall都唔錯
除翻一人大約$200+🤎

Chicken  &  asparagus  Risotto
Vegan  pizza
Roku  cocktail