📍雨紛飛飛時在咖啡店感受一點平靜休閒 就是最舒適不過! 🙋🏻‍♀️ 九龍城總是帶點古舊擁擠的感覺 店面以簡約工業風裝潢為主 水泥牆身的質感我都好喜歡 ♥️🌀 烤豬肉班尼迪蛋很簡潔的擺盤 與咖啡店形象非常配合 旁邊的粟米切片及枝豆粒爽口清甜 無調味但好食又健康😜 水波蛋圓碌碌 與酸甜荷蘭汁食落係好夾! 菠菜幾嫩 但烤豬肉片過份乾身 有影響到口感🥹🌀 全日早餐 比想像中豐富呢 包括炒滑蛋/ 黑醋沙律菜/ 煙三文魚/ 煙肉/ 豬肉腸/ 薯餅/ 車厘茄 比較驚喜採用Focaccia 香草麵包 薯餅炸得香脆 但煙三文魚及煙肉都太鹹 朋友表示為健康著想就唔食哂😹🌀 Iced Latte & Americano 咖啡師認真處理每一杯飲品咖啡 坐吧檯位置望住都覺得專業! Americano 應屬淺焙 偏向花香果香為主
📍

🌀 烤豬肉班尼迪蛋