2018-01-16 1377 瀏覽
[ 機會難得 | 相隔兩年半先再食到👅]••男朋友係呢間餐廳既熟客,佢成日去食影相比我😾成日想去食,但又無機會,因為佢星期日唔開,平時又收2pm🤷🏻‍♀️有時要男朋友買早餐過黎比我先食到,但當然要新鮮滾熱辣食先正架嘛😋🔥-🔹沙嗲牛肉西多士($29)⭐️9.5/10西多炸到金黃色,好靚😍而且炸得好挺身,唔會一切開就塌哂👍🏻沙嗲牛肉份量都好多,多到漏哂出黎🐮外層炸得好脆口,有輕微蛋香🐣沙嗲味相對突出,牛肉切成細細粒🐮(其他同類餐廳係大大塊 我覺得細粒比較合適),配牛油煉奶,無咁甜,同沙嗲好配合🤤唔好又咸又甜得太極端,真係好好味啊❤️-▫️另外仲叫左樂園炒米粉($60)🍝有雪菜肉絲、餐肉、椰菜、蛋,聽落好似好普通,但又好食🤔炒得好乾身,味道剛剛好👍🏻▫️炸豬扒包($32)🐷樂園既炸豬扒雞扒不用多說,但係連個包都勁脆!牛油味勁濃,好好味呀🤤(因為假期唔做雞扒🐔我想食雞扒呀😩)-🔺以上係早餐份量🙊平時要返工,無機會食到,難得放假又早起身,緊係要食哂所有想食既野😈--更多食評ig: hungrykays 💁🏻‍♀️
[ 機會難得 | 相隔兩年半先再食到👅]

🔹沙嗲牛肉西多士($29)⭐️9.5/10