2011-11-29
前日同老公去開九龍城,見到呢間餐廳環境幾靚!好有氣氛,所以入左去試下!我同老公叫左個焗龍蝦飯,無花果沙律,鵝肝波菜意粉同兩個湯!最後見女侍應誠意拳拳推介個咸豬手就試下!無花果沙律:無花果食得出是新鮮!並吾係放左幾日個D!D沙律菜無黃咁咁!整體都match!湯:黑松露湯味夠濃!南瓜湯都OK!最重要係無渣!^_^焗龍蝦飯:起曬肉,d芝士又夠多!連個飯都有龍蝦味!鵝肝波菜意粉:鵝肝切粒燴個意粉,其實都OK!只係我想要好多汁,所以老闆娘聽到我咁講就即刻走過黎換過份多汁既比我!哈哈!超讚!好服務!^_^咸豬手:只可以用四字形容!意料之外!我之前食D豬手比較油同肥D!而當食呢個既時候,發現肉多但一D都吾會太油!正!女士恩物!哈哈!服務:個人認為,係香港餐廳少有既!因為好少餐廳老闆娘會出黎同客人傾偈!仲會咁重視客人既意見!最後比卡片我地,叫我地下次黎可以打黎搵佢!所以個人覺得都吾係好差!值得推介下既!
湯:黑松露湯味夠濃!南瓜湯都OK!最重要係無渣!^_^
焗龍蝦飯:起曬肉,d芝士又夠多!連個飯都有龍蝦味!