2007-06-29
見到咁多好評, 一去到megabox我地就即刻去"魯一居"等位, 哇!!! 竟然要等成三十個no. 唯有周圍行下睇下人踩冰啦, 差唔多等左成個鐘入到去坐低都幾舒服, 有大既LCD TV 播住電視, 但係係冇聲只係播住D 音樂. 茶錢要八蚊位, 另外有碟前菜係豆腐乾, 都幾好味. 不過唔知係咪新開張既關係, 環境好似好混亂, 而且侍應間都冇咩默契, 前茶黎左一碟, 冇幾耐又黎多碟, 真搞笑.我地已經即係叫野食, 但係又等...... 再見到隔離台D 食物都到齊, 心知不妙, 問返侍應佢地都唔知我地叫過D 咩野食, 佢話即刻入廚房度手羅出黎喎我地叫左小龍包, 魯家冷麵, 五香牛肉麵, 同埋菜肉雲吞. 每樣野麵好好味, 尤其係小龍包, 皮薄多汁, d 肉又唔會太肥, d 麵條好彈牙, 真係好味. 不過個魯家冷麵就太辣.原本想試個盤絲餅不過佢過賣晒.如果想試可能要早d 去啦.而家起恆生信用卡有半價優惠, 埋單都係一佰蚊到, 都幾抵食, 唯一不滿既就係等得太耐又漏單,希望可以改善下啦.想睇相片可到my blog:http://hk.myblog.yahoo.com/qoogirl00/
想睇相片可到my blog: