2022-02-13
#九龍城咖啡酒吧食地道泰國菜 我一定去九龍城 可惜嗰度cafe少 最近聯合道開咗間日頭cafe夜晚清吧嘅地方 環境型格而清靜-🥯芝士野菌煙肉貝果 $88沙律爽脆 貝果烘過所以外脆內軟 溶芝士粉末連蘑菇加小片煙肉 十足十carbonara sauce 值得一試😋 小店有唔少佐酒小食 真希望快啲有晚市堂食 可以同朋友去 摸住酒杯底吹水🍸-🍝香辣蒜片扁意粉 $88辣度掌握得好 紅椒碎加黑椒粉末 辣度有層次👍 意粉掛汁而al dente 口感唔錯 提議意粉面頭加一小撮parsley 咁樣會吸引好多-☕️Flat White $42☕️Latte $38兩杯咖啡拉花一樣 真係分唔出😅 咖啡香醇 入口奶滑 奶泡綿密細緻 午後叫杯啡坐喺度hea 都幾優游自在-📍Mild九龍城九龍城聯合道78號
🥯芝士野菌煙肉貝果 $88
🍝香辣蒜片扁意粉 $88