2024-09-18 1848 瀏覽
泰金國不論以往舊店或現在新店都是排了長長的隊,趁住今日中秋放早來一個突擊之旅,好開心餐廳仲有平日午餐套餐揀都係68蚊到,加野飲仲有折頭添。乾炒豬肉炒粉絲:炒得乾身,而且味道濃郁燒牛肉:鎮店之作,每次黎都必食,出品都十分穩定芒果沙冰:又甜又香又好味🐝—————————我是分隔線—————————🐝🫵🏻店名:泰金國地址:9 G/F, 侯王道九龍城#hkig #foodie#foodblogger #foodndaily #foodbloger ##hongkongfood #hongkongfoodie #foodblogger #likesforlike #eatateeaten #comment #share #subscribe #香港 #九龍城 #燒牛肉 #泰國菜 #泰金國

乾炒豬肉炒粉絲:炒得乾身,而且味道濃郁

燒牛肉:鎮店之作,每次黎都必食,出品都十分穩定

芒果沙冰:又甜又香又好味

🐝—————————我是分隔線—————————🐝