2019-07-18 1872 瀏覽
同朋友都喺九龍灣返工,今日嘅lunch想食好d,一於黎試下呢間位於國際交易中心平台嘅西餐廳。為左唔駛等位,我地喺openrice book左位先黎。呢度嘅午餐同其他九龍灣餐廳比較貴,除左呢個lunch menu,仲有另一個冇影到入面環境唔錯,都有幾多侍應幫手上菜落單我同朋友分別叫左一個龍蝦包,同牛扒牛扒過熟,有少少un,但牛扒嗰d薯菜好好食,種類都幾多,有蘆筍,青瓜,菇,等等,個薯蓉好creamy,好香奶味個龍蝦包d龍蝦好彈牙,份量亦都夠多,廚師應該有喺龍蝦包兩邊搽牛油再烘過,食落十分香口,配菜嘅薯條都好好食,沙律菜亦都好新鮮呢度嘅lunch仲有跟餐飲,我地兩個set加埋一每人都要180,以lunch黎講就貴少少,但間唔中豪一次,但返工咁辛苦,放lunch食返d好西係開心嘅

入面環境唔錯,都有幾多侍應幫手上菜落單

我同朋友分別叫左一個龍蝦包,同牛扒