招聘中
月薪 (面議)
$14,000-$18,000
月薪 (面議)
2018-03-25 814 瀏覽
以前細個覺得哈根大師好好食,因為當時冇咩雪糕店,佢可以話係一市獨大,但售價比較貴所以好少食。 往往都係等買一送一先會幫襯,今次就係優惠最後一日路過分店所以買喇。八達通優惠價 $65有四球,唔知點解完全唔覺優惠左,我心目中佢其實就係值咁多。揀左夏威夷果仁、藍莓、綠茶同朱古力味,夏威夷果仁味起碼一半係大大粒果仁,雪糕就係輕微蜜糖味既雲尼拿雪糕。 試左幾款雜莓味都有果肉,最後揀左有原粒糖藍莓既淺紫色藍莓味,可惜連埋其他雪糕一齊食會顯得味道單調,唔夠甜又唔夠酸,兩頭唔到岸咁。綠茶味都算濃,但始終Cha Cha更勝一籌;朱古力味就滿佈朱古力片好有口感。  整體雪糕味道同質感平平無奇,勝在足料啖啖果仁/果肉/朱古力片,未有引起感動一瞬。半價個時唔洗排隊先會幫襯。
夏威夷果仁、藍莓、綠茶、朱古力

夏威夷果仁、藍莓

半價個時唔洗排隊先會幫襯。
夏威夷果仁、藍莓、綠茶、朱古力