餐廳: 校長燒肉日韓料理 (觀塘廣場)
資訊:

2021-12-08 475 瀏覽
今日同老公閒逛童年成日去嘅官廣,發現上面食野個層而家開左間任食燒肉,仲好平下,就膽粗粗幫襯一下~原本諗住食燒肉,點知入到去d食物種類多到選擇困難症發作。攞完燒肉,經過仲見到有熟食、刺身、壽司,返埋位見老公未返黎,刺身壽司都幾新鮮,食左先。燒定肉大家食,雞翼、燒菠蘿、三色椒都好味,燒燒下塊牛油紙燶咗,職員都好快幫我換,服務ok。原來老公去左攞火鍋料同湯底….太多啦,點食得哂?但包埋喎,點都食d唔好蝕!黑豚肉、蘿蔔、同菜都好甜。熟食嘅炆豬手夠腍,淺嘗小龍蝦亦幾入味。呀!仲有沙律都幾新鮮嘅~雪條同甜品款式都好多,但真係太飽啦,所以只係share左支椰汁黑糯米雪條,都幾好味~性價比高又夠貼地,回頭率高~

肉眼
壽司
刺身
燒野菜
原本諗住食燒肉,點知入到去d食物種類多到選擇困難症發作。攞完燒肉,經過仲見到有熟食、刺身壽司,返埋位見老公未返黎,刺身壽司都幾新鮮,食左先。燒定肉大家食,雞翼、燒菠蘿、三色椒都好味,燒燒下塊牛油紙燶咗,職員都好快幫我換,服務ok。
熟食
沙律
火鍋菜類
仲有沙律都幾新鮮嘅~
性價比高又夠貼地,回頭率高~
醬料
小龍蝦