2023-02-02
小編👧🏻二度嚟到位於旺角《GrindSize》,門口寫住大大個窮字,窮人賣咖啡,第一次就係吸引小編入去試下🤭,環境裝修有2層,上層位置好闊有好多梳化位坐。入去到餐廳,原來有兩層,我哋被安排上二樓榻榻米坐,又好多咕臣,好好彩簡左日式榻榻米坐,好舒服🥰,打卡位一流。⭐蟹肉明太子流心西班牙蛋餅絕對係驚喜之作,蛋皮好軟熟,仲有三文魚子,一切開蛋汁流曬出嚟,食落中間有超多蟹肉,肉汁鮮甜配上蛋汁,明太子的鹹鮮亦都剛剛好,好美味。⭐慢煮澳洲牛面頰·沙嗲煎腸粉睇完個餐牌就忍唔住一定要叫,第一次試呢重配搭,西餐有沙嗲煎腸粉,估唔到果然無令我失望,牛肉經過慢煮軟嫩多汁,肉味香濃,好好食,最令我期待嘅煎腸粉配上沙爹汁,腸粉經過慢剪,外皮焦脆,好惹味🤭🌟抹茶鮮奶抹茶迷既小編👧🏻見到可以玩嘅抹茶鮮奶即刻心心眼😍,可以自行調較出自己想飲的抹茶鮮奶的濃度既味道,幾好玩,而且抹茶香濃好好飲同埋糖水又可以自己調味,好岩唔鐘意飲咁甜既小編。非常推介🫶🏻#cc_cafe推介 #cc_旺角推介——————————————————💕Encore指數:4.5/5 💕服務指數:4/5💕環境:4/5💕推介指數:4/5————————
⭐蟹肉明太子流心西班牙蛋餅
💕服務指數:4/5
💕環境:4/5
💕推介指數:4/5
——————————————————
如果鍾意我既分享pls follow —> @cc_foodie_dairy ☺️💕
📍GRIND SIZE (旺角)
旺角通菜街10號地舖
@grindsize