原來上次食𝐁𝐨𝐲 𝐧 𝐁𝐮𝐫𝐠𝐞𝐫已經成年前😳一直念念不忘😳 除咗熱辣辣嘅美式漢堡快餐,餐廳嘅環境裝修同食物包裝都係滿滿美式復古風,啱哂打卡✨ 餐廳仲會定期推出期間限定口味,今期嘅𝘊𝘩𝘪𝘤𝘬𝘦𝘯 𝘛𝘦𝘯𝘥𝘦𝘳 𝘞𝘳𝘢𝘱就令我充滿驚喜💗𝗕𝘂𝗯𝘂推介🔥👍 𝘾𝙝𝙞𝙘𝙠𝙚𝙣 𝙏𝙚𝙣𝙙𝙚𝙧 𝙒𝙧𝙖𝙥作為今期新推出,炸雞柳唔再只係漢堡包出現,變成長條形嘅𝗐𝗋𝖺𝗉,包住配菜包括蕃茄、生菜、醬汁等。薄皮微烤,微焦又不失柔軟,一啖咬落去仲可以食到脆脆嘅嘅炸雞同爽口嘅蔬菜,清新又滿足✨👍 𝙁𝙧𝙖𝙣𝙠𝙞𝙚 𝙁𝙞𝙨𝙝 𝘽𝙪𝙧𝙜𝙚𝙧雖然只係魚柳包,但絕對充滿誠意🔥 芝麻漢堡包夾住炸魚柳同爽脆生菜,再加上炸魚嘅絕配他他醬。不得不得魚柳厚度啱啱好,脆口得黎又可以保持魚肉嫩滑🐟昇華成個漢堡🍔📍Boy n Burger灣仔莊士敦道206-212號208 Johnston地下3號舖

𝗕𝘂𝗯𝘂推介🔥
👍 𝘾𝙝𝙞𝙘𝙠𝙚𝙣 𝙏𝙚𝙣𝙙𝙚𝙧 𝙒𝙧𝙖𝙥