2024-11-20 985 瀏覽
禽晚同同事們聚餐~其中一位食力強勁所以就帶佢黎呢間4個月前食過既可以食足3小時任你魚肉套餐~天氣開始微冷,我地以羊腩煲打頭陣都幾大煲下,滾起唔會太騷連我唔好羊肉都可以接受,蘸埋腐乳食無得頂,天氣再凍d食會更正。到最期待既牛尾煲,唔知係咪玫瑰露落多左好搶火呀今次。小辣既牛尾比起BB辣惹味得多,但如果你唔係好食得辣,會建議你都係要BB辣因為後勁幾強。再黎就係雞煲多莞茜,今次要番BB辣,同事話太辣,超多雞件同埋雞腳,水準依舊接住試烤鱸魚要酸辣口味店員再提議可以叫牛肉一邊烚,個味會幾夾湯底酸辣度剛剛好,要左BB辣,魚肉厚實唔散,有煎香過,啖啖肉。入面仲有蒿荀&蓮藕爽口入味。響鈴吸晒D湯汁好正~又有魚既鮮味。食完魚開始打邊爐,叫左鴛鴦鍋~蕃茄薯仔&冬蔭公湯底飲品有兩個櫃,隔離就係菜、丸、菇之類,自助調味料果度又有王子麵出現,仲有響鈴&魚皮,同埋雪櫃櫃安格式封門柳~食左兩轉,牛味同牛小排一樣濃郁,而且好嫰滑牛板腱同牛展比較有咬牙~都唔錯甜品大福同事叫左抹茶、士多啤梨、芒果。雪糕我食左一杯海鹽,食力強同事每樣都試左一轉,勁呀。
禽晚同同事們聚餐~其中一位食力強勁
所以就帶佢黎呢間4個月前食過既
可以食足3小時任你魚肉套餐~

天氣開始微冷,我地以羊腩煲打頭陣

到最期待既牛尾煲,唔知係咪玫瑰露落多左好搶火呀今次。

接住試烤鱸魚要酸辣口味
店員再提議可以叫牛肉一邊烚,個味會幾夾
響鈴吸晒D湯汁好正~又有魚既鮮味。

食完魚開始打邊爐,叫左鴛鴦鍋~蕃茄薯仔&冬蔭公湯底
安格式封門柳~食左兩轉,牛味同牛小排一樣濃郁,而且好嫰滑
牛板腱同牛展比較有咬牙~都唔錯

甜品大福同事叫左抹茶、士多啤梨、芒果。
雪糕我食左一杯海鹽,食力強同事每樣都試左一轉,勁呀。

2024-11-17