2020-03-30 261 瀏覽
上次黎完都係幾個月之前既事,見到有新menu,又有新優惠,就專登黎試下🥳🥳[凱撒沙律]前菜當然叫個沙律refresh下先,沙律醬份量岩岩好,唔會太多太膩,開胃之選👍🏻[美式焗薯皮]另外頭盤仲叫左焗薯皮,配埋酸忌廉食更有美式風味😋[美國USDA PRIME肉眼扒]朋友叫左肉眼扒,肉味香濃,肉眼扒唔算好厚,反而更考師傅控制火喉既功架,果然無令到我地失望!5成熟岩岩好,外層有燒烤香味,又保留到肉汁,正!推薦👏🏻[西班牙法式豬鞍架拼盤]因為今次幾個朋友都係食肉獸,所以再叫左個豬鞍架拼盤,有雞翼、豬鞍架同豬肋骨。份量十足,岩曬同朋友叫黎share食🙌🏻[蒜片辣椒欖油扁意粉]食左咁多肉,叫返個清啲既意粉平衡返🤪雖然意粉淨係用蒜片辣椒調味,但係一啲都唔寡,味道層次鮮明,有驚喜😻[Tropical Delight]餐廳有一邊係做酒吧,一於就試下呢度既cocktail🤩果味都幾重,甜甜地易入口,女仔都岩飲😙

[凱撒沙律]

[美式焗薯皮]
另外頭盤仲叫左焗薯皮,配埋酸忌廉食更有美式風味😋

[美國USDA PRIME肉眼扒]

[西班牙法式豬鞍架拼盤]