-第二次去呢間酒吧,上次剩係試左呢度嘅酒,未試過佢地嘅野食🤔今次就試下龍蝦同串燒,串燒每串$10起,係諾士佛臺都算幾抵食😏🦞香草蒜蓉牛油芝士焗龍蝦 $178龍蝦肉質彈牙、有膏,灑上炸到香脆嘅蒜蓉、濃淡得宜嘅芝士,碟邊亦有XO醬及檸檬汁,有fusion菜感覺之餘仲帶出龍蝦鮮味。🐔日本免治雞肉棒 $20免治雞肉打至嫩滑,混入軟骨粒粒、黑椒,口感、味道層次豐富👍🏻🐔雞軟骨 $15外脆內爽口,富有彈性,雙重香脆口感,以椒鹽調味,佐酒一流。🐔雞肝 $15烤至剛熟,口感綿密軟嫩,配上日式燒汁,非常惹味😋🐟多春魚 $10魚皮燒得薄脆,魚肉保留肉汁,只有鹽稍作調味,無腥味。🍄雞脾菇 $10睇起上黎有啲乾身,實際保留大量水份,加上少量椒鹽,味道清新。🍓Alice In Wonderland $148好適合女仔打卡💕cocktail由多種唔同元素組成,包括新鮮草莓、熊仔餅、Pocky、粟米片、乳酪等。酒底採用Tequila,酒味偏淡,整體偏甜、Creamy,易入口😍🍑Tailor made cocktail $128由Gin、桃酒、Prosecco,檸檬汁製成,酒味突出,同時桃味突出,口感清爽,滿足到想飲

🦞香草蒜蓉牛油芝士焗龍蝦 $178

🐔日本免治雞肉棒 $20

🐔雞軟骨 $15
外脆內爽口,富有彈性,雙重香脆口感,以椒鹽調味,佐酒一流。

🐔雞肝 $15
烤至剛熟,口感綿密軟嫩,配上日式燒汁,非常惹味😋

🐟多春魚 $10
魚皮燒得薄脆,魚肉保留肉汁,只有鹽稍作調味,無腥味。

🍄雞脾菇 $10

🍓Alice In Wonderland $148

🍑Tailor made cocktail $128
由Gin、桃酒、Prosecco,檸檬汁製成,酒味突出,同時桃味突出,口感清爽,滿足到想飲甜酒又想酒味重嘅朋友😋