2024-07-22
尖沙咀牛魔高質燒肉餐廳🥩🍻,推出左🔸$588 🔸五週年星級燒肉套餐🥩🤩今日同朋友係尖沙咀搵野食,經過見到,🤩$588,2人前,好吸引😍, 好鐘意食燒肉既我地,諗都唔使諗,我地就入左去,睇到餐牌,性價比好高👍🏽😋楊櫻花蝦🦐豆腐豆腐佈滿木魚絲,大大粒,炸得鬆脆,豆腐裏面又好滑,好好食🩵全天然西班牙豚肉五花腩🐷五花腩肥瘦均勻,仲有韓式豆醬配埋, 😋 仲鍾意燒到少少窿邊 ,好惹味🐮美國和牛封門柳🐮美國和牛牛板腱🐮香蔥薄切牛舌平時鐘意食燒肉🥩既精髓就係呢幾款🤩三種牛既唔同部位,各有口感😋 ,入口即溶 ,各有特色🙆🏽♀️煙燻蘋果木松露他他🍎🐮一打開樽蓋有煙燻霧出嚟🌫️,店員教我地, 將蘋果絲,香蔥,松露同蛋黃倒埋一齊撈埋佢,就食得, 食落去,肉質嫩滑🤤🤤肉碎松露和牛炒飯🍚本身好鐘意食松露,炒飯黎到好香,食埋做個結尾好滿足🥰飲品巨峰提子梳打🥤梅酒🥃性價比咁高🌟,大家都唔好錯過,快啲黎試下牛魔既星高級優惠啦🤩🤩🤩
推出左🔸$588 🔸五週年星級燒肉套餐🥩🤩
睇到餐牌,性價比好高👍🏽😋
楊櫻花蝦🦐豆腐
豆腐佈滿木魚絲,大大粒,炸得鬆脆,豆腐裏面又好滑,好好食🩵
全天然西班牙豚肉五花腩🐷
🐮美國和牛封門柳
🐮美國和牛牛板腱
🐮香蔥薄切牛舌
平時鐘意食燒肉🥩既精髓就係呢幾款🤩
煙燻蘋果木松露他他🍎🐮
肉碎松露和牛炒飯🍚
本身好鐘意食松露,炒飯黎到好香,食埋做個結尾好滿足🥰
飲品
巨峰提子梳打🥤