2024-03-31 592 瀏覽
喺上面酒店住,諗住落樓下試呢間越南餐廳。大概七點左右到達。目測見到大概有三份一嘅枱係available的,當中包括完全冇人坐過,和剛有客人食完走,但未執枱。在門口有個侍應問我們有沒有訂枱,我們說沒有,跟住佢就叫我哋等等。等咗10分鐘都仲未有人再次返嚟招待,已經有少少不滿。終於有人返嚟話全部book晒只係得廁所隔離一張枱。當場面都黑埋走了。五星級酒店食肆少少customer service都唔識。如果你係全部book晒剩係得廁所隔離的枱應該一開始就話俾客人知問客人接唔接受。不是等10分鐘後你做晒你嘅嘢先至返嚟同客人講。我之後出咗去第二度食完8:30左右返嚟見到頭先無人坐過枱繼續冇人坐。
喺上面酒店住,諗住落樓下試呢間越南餐廳。

2024-03-31