2023-03-18
🥗🥗🥗睇介紹先知道係近期西貢打卡熱點既咖啡店,一開始被環境吸引左,去開西貢就想黎嘆下relax下位於低密度住宅區,餐廳外面既環境好清幽,後門有一個小花園,花園一邊通去一條長樓梯俾人客打卡,入到餐廳,地好大好闊,有落地大玻璃,將所有自然光透入餐廳,可以選擇坐室內定戶外餐廳一邊牆身都種左好多盆栽作裝飾,裝飾擺設配合了周遭環境,令到餐廳和小花園自然地融合左大蝦牛油果沙律($195)非常彈牙爽口,加左新鮮沙律菜,感覺清新,個人喜愛牛油果同蝦,所以依個菜式自自然然一定俾好高分,但持平去睇,比想像中細碟,價錢略貴士多啤梨奶昔($55)奶昔有多款口味,選擇左士多啤梨,酸酸甜甜,而且好滑,好好飲Relax黎講環境實在攞滿分,可惜地點好唔方便,反而適合渣車既朋友,惠顧餐廳可免費泊車
大蝦牛油果沙律($195)
士多啤梨奶昔($55)
奶昔有多款口味,選擇左士多啤梨,酸酸甜甜,而且好滑,好好飲