2024-02-16
La Base地址:尖沙咀漆咸道南11-15號余仁生中心3樓聽朋友介紹La Base 環境靜靜哋,可以頃到偈最緊要係 (冇限時間)👍👍👍用黎同朋友興祝生日就最啱,最正係連寵物都可以一齊黎,所以今日特燈bk左黎同朋友興祝,入到去,店員都好熱情介紹廳廳特色比我哋知,原來佢哋只用全天然無激素肉,而且蔬菜大部份係有機,香草都喺自己種植,真係好犀利!Orange Smoked Duck Breast香橙煙鴨胸 $188口感鮮嫩多汁,帶有橙香的調味,每一啖都充滿著豐富的滋味。絕對可以一試!All Natural New Zealand Lamb Rack意式烤紐西蘭小羊架配雪糕及多色有幾時令烤菜$398羊架經過烤製後表皮金黃酥脆,食落依舊鮮嫩多汁,搭配埋雪糕同蔬菜,每一啖都食到肉香同甜蜜的雪糕嘅味道!Classic Carbonara意大利煙肉配忌廉蛋汁意大利麵$288整體味道濃郁香滑。煙肉的鹹香與忌廉蛋汁的濃郁混合,好好食。啲意大利麵煮得啱啱好,好彈牙。黑糖圓肉杞子茶 $78True Blue $78
地址:尖沙咀漆咸道南11-15號余仁生中心3樓
聽朋友介紹La Base 環境靜靜哋,可以頃到偈
Orange Smoked Duck Breast
香橙煙鴨胸 $188