2017-08-15 47 瀏覽
今日發現左一間好得意ge餐廳,餐廳裝修特別,俾大大隻Nissin公仔像同特別ge設計吸引左,同老友決定試一試!餐廳環境唔錯,坐得舒適,慢慢食d野飲杯野,傾下計就最好不過了!😄我地叫左一份意粉,一份撈丁,一份小食同一份甜品😁😁😁。炸蒜香雞翼配東南亞辣汁 ($68/5pc): 雞翼炸得好香脆,值得讚ge係個東南亞辣汁,香辣惹味,令雞翼味道更豐富。即使係小小的醬汁,都唔會求其馬虎👍🏻卡邦尼意粉 ($95): 卡邦尼係我最鍾意食ge意粉之一。呢個卡邦尼意粉creamy,加上流心蛋,令意粉更香滑😋😋😋芝士香濃,煙肉粒唔會太咸,好味😋😋😋沙爹安格斯牛肉撈丁 ($78): 出前一丁就食得多,但有格調地食撈丁都係第一次😁😁😁係環境舒適ge地方食安格斯牛肉撈丁,確係別有一番風味😋😋😋牛肉肉質嫩滑,青瓜絲令撈丁更清新,流心蛋令麵質配以蛋香,香滑可口,將出前一丁帶去另一個層次!棉花糖多士 ($58): 軟綿綿ge棉花糖,配上鬆脆ge多士,口感唔錯!而且熔左ge棉花糖仲食到拉絲,滿足😁😁😁Cuba Libre ($58): 好surprise呢到除左食撈丁同特色小食之外,都係一個飲杯野傾下計ge好地方!原來呢

我地叫左一份意粉,一份撈丁,一份小食同一份甜品😁😁😁。

Cuba Libre ($58): 好surprise呢到除左食撈丁同特色小食之外,都係一個飲杯野傾下計ge好地方!原來呢到好多酒飲,Champagne,Red Wine,White Wine,同cocktail,好多選擇😃今次揀左杯自由古巴,簡單的rum and coke,調配出南美風味👍🏻