2021-04-11
話說 見到有kol 黎呢度食 影到好似幾好食就走黎試下啦首先俾佢個餐牌吸引左180g 美國安格斯芝士漢堡 單個已經118😵就即刻醒起係shake shack 食個double shack burger 都係Angus beef 都唔洗80 冇理由俾118 食佢個安格斯burger架🤭咁就叫左個 蘑菇牛肉漢堡 (其實shake shack 都有🤔) 跟餐同埋個水手拼盤首先個burger 好普通 真係普通到爆 不值一提🥱要比喻既話咁我唯有講shake shack 個shack stack burger 好食好多跟住呢度啲薯條難食到一個點又唔脆 我同同行者一致認為m 記啲薯條仲好食水手拼盤個炸豬扒真係 一個災難現場 🤯 個炸豬扒薄得好離譜,就黎薄過個5蚊銀, 啲麵包糠仲厚過塊豬扒🤡 ,重點係個水手拼盤得同5蚊銀差唔多咁厚既炸豬扒,墨魚餅 ,好難食嘅薯條,幾條菜仔,兩塊薄切蕃茄片同埋一塊菠蘿,盛惠98蚊 呢個質素同份量真心對唔住呢個價錢🙏🏻仲有就係,服務態度都一般,上菜個陣個拼盤求其放,紮住隻叉同埋啲紙巾又唔理(我肯定佢留意到),就咁走左 重點係,當時鋪頭唔多人 唔係話好忙好多客叫佢,都唔理照
首先俾佢個餐牌吸引左
180g 美國安格斯芝士漢堡 單個已經118😵
跟住呢度啲薯條難食到一個點
又唔脆 我同同行者一致認為m 記啲薯條仲好食
仲有就係,服務態度都一般,上菜個陣個拼盤求其放,紮住隻叉同埋啲紙巾又唔理(我肯定佢留意到),就咁走左 重點係,當時鋪頭唔多人 唔係話好忙好多客叫佢,都唔理照走。
食客第一時間會諗到啲咩? 咪就係個盤底咁污糟都就咁紮住就行開 真係話佢都無謂🙂
總括黎講:m 記好食過佢好多🍔178蚊兩個人食m 記會開心好多🥳
最後如果你係人傻錢多歡迎去試😋