2018-02-11
睇Menu 已好吸引,食物種類都好多元化呀!餐廳樓底夠高,感覺舒適。天花吊燈設計仲有餐廳既名字,很有特式!分別order兩杯mocktail....Mango tango及oreo chocolate,mango tango 加有橙汁同芒果汁,味道酸甜醒胃!oreo chocolate就岩哂朱古力控!軟殻蟹沙律比想像中大碟,沙律菜新鮮爽口,軟殻蟹炸得非常香脆。可惜既只係蟹既size比較細!刺穿水波蛋,令蛋汁流出再攪拌沙律,攪拌均勻後食,添加了一分蛋香唷!薄餅都可以水煮??!!水煮和牛pizza岩哂愛速辣既朋友,而且這個mix and match 也不錯唷!pizza 加了辣油,又麻又辣,但又不失pizza烤焗香味!和牛軟滑,肉質軟嫩。原先order既龍蝦意粉sold out, 就改左order大蝦意粉。這大蝦意粉非常好吃!意粉加有海鮮汁一齊煮,令味道非常鮮香!大蝦開邊岩哂愛吃蝦又不愛剝蝦殻既我呀!蝦肉肉質結實,非常新鮮美味!想不到吃不到龍蝦意粉,但這個大蝦意粉這麼好吃!
睇Menu 已好吸引,食物種類都好多元化呀!