招聘中
月薪
餐廳: Chatterbox Express
資訊:

2020-12-03 73 瀏覽
新加坡過江龍除咗喺尖沙咀有,終於喺港島有一間啦!室內嘅格局好整齊,而且光線十足,比人感覺好乾淨😀點餐方面可以好似快餐店咁到收銀處,或者手機QR code落單減少接觸~首先唔少得文華海南雞😙我加咗$10轉雞髀,啲肉好嫩,同埋我好鍾意佢個醬汁,仲有啲菜絲增加咬口~每一件雞我都沾佢唔同嘅醬,別有風味🤩套餐跟一碗豆腐生菜湯~幾清甜😙細心嘅應該見到佢有足足半嚿蒜茸!令個湯更加香蒜味~ 仲配埋油炸鬼食更jeng! 鍾意食蒜茸嘅我加多咗碟蒜蓉炒生菜 🥬 💗超足料厚切五花腩🤤層次分明,一咬落去啲油香出哂嚟💗小食有唔少選擇,跟餐價好抵食😛可以試到新加坡嘅特色三文治,麵包勁香牛油味好鍾意🤤仲有就係點少得美祿恐龍🦖超級richhhh只係套餐加$10 冇理由唔加!面頭落咗好多美祿粉,攪勻左變美祿漿,鍾意朱古力嘅朋友一定要試😍呢一杯好驚喜,茶底係錫蘭茶,混合左好濃稠嘅嘢漿,首先飲到好重嘅椰奶味,後韻有茶香味,好新奇😯
新加坡過江龍除咗喺尖沙咀有,終於喺港島有一間啦!

套餐跟一碗豆腐生菜湯~幾清甜😙
新加坡肉骨茶麵線

細心嘅應該見到佢有足足半嚿蒜茸!令個湯更加香蒜味~
超足料厚切五花腩🤤層次分明,一咬落去啲油香出哂嚟💗
馬來特色香煎辣魚餅三文治
美祿恐龍