以前係旺角食過呢間餐廳既多士,超好味,留下左深刻嘅印象,原來係東港城又開咗分店,即刻拉朋友入去試下。餐廳貫徹木系小清新既風格,木枱木凳配左好多清新花草擺設,有種好舒服既感覺。呢間餐廳明顯比旺角分店寬敞,可以容納更多人。因為之前已經試過多士,所以今次就試吓熱香餅鑊仔草莓雪山熱香餅 $89即叫即焗,新鮮熱辣用鑊仔上,賣相一百分,呢個熱香餅其實就係梳乎厘,質感軟綿綿,好Creamy,仲好有彈性,完全唔會似食緊風咁。鑊仔邊配左草莓汁及果肉,酸酸甜甜同梳乎厘都幾夾,熱騰騰既梳乎厘配上雲呢拿雪糕,冰火二重奏🤘🏻西班牙辣肉腸海鮮焗飯 $158焗飯size 大之餘亦好足料,除左有辣肉腸,仲有大蝦,蜆及青口。飯有焦香,飯粒有濃郁嘅海鮮味,整道菜非常入味😋😋😋跟餐仲有忌廉粟米湯,食到好多粟米粒,真材實料,而且好Creamy,好飲👍🏻

因為之前已經試過多士,所以今次就試吓熱香餅
鑊仔草莓雪山熱香餅 $89
鑊仔草莓雪山熱香餅