2022-11-01
呢間餐廳裝修充滿藝術氣息,入面重有好多村上隆、KAWS、草間彌生等等的藝術作品。而餐廳人氣的藝術打印咖啡更係必點,打卡一流。.🦑炸魷魚圈配黑松露蛋黃醬汁 $88魷魚新鮮炸起好香脆,食落彈牙有嚼勁,加上香濃惹味的黑松露醬汁,真的吃不停口。.🍕意式火腿配水牛芝士薄餅 $88薄餅係香脆餅底,size偏迷你,當作小食剛剛好。鹹香的火腿,配上香濃的🧀水牛芝士,還有🥬新鮮沙律菜,味道層次豐富。.🍳招牌墨西哥式煎蛋早餐 $98健康美味的🥑牛油果醬,配上太陽蛋,加埋香脆多士,係我喜歡的的配搭。.🐟香煎慢煮三文魚扒 $198賣相好靚,三文魚扒好新鮮,無魚腥味,外皮煎得香脆,肉質嫩滑又juicy,伴碟重有新鮮蔬果,健康又好味✨.🍰TIRAMISU $68這個招牌甜品每次來必點,手指餅吸收左香濃嘅咖啡同冧酒,味道調得剛剛好,加上香滑忌廉,和香濃的可可粉,有香甜回甘的味道,整得非常出色👍🏻.☕️藝術打印咖啡 $88一場嚟到梗係要叫佢哋嘅藝術打印咖啡,因為印出嚟嘅效果真係好靚😍,非常適合打卡📸 仲有得揀朱古力底和咖啡底,我就揀咗朱古力🍫。除咗樣靚之外,朱古力味都好香濃,十分推薦💕
🦑炸魷魚圈配黑松露蛋黃醬汁 $88
🍕意式火腿配水牛芝士薄餅 $88