成日聽人讚麻辣風雲ᴄᴘ值有幾高同有幾好食,一直心思思都想去,今次終於去食佢喇🤩𐙚 荔枝蝦球 ʜᴋᴅ108當初就係俾佢吸引到而想食麻辣風雲,一道絕對不能錯過嘅招牌菜🤩蝦球外表乍看之下同荔枝真係冇乜分別,仲要掛喺假樹上,加埋乾冰,用嚟打卡係一百分💯✨而且味道方面都很不錯,色香味俱全😛蝦球外皮酥脆,內裡鮮嫩彈牙👍🏻 記得影相要影快啲,襯熱食就更jeng 🤣👍🏻𐙚 辣子雞 ʜᴋᴅ148我哋叫左小辣小麻🌶️ 雞嘅外皮炸得香脆,食落好爽口🤩 辣椒同香料嘅調味啱啱好,好啱送飯食🍚🥰 熱愛辛辣嘅朋友一定要嗌同埋嗌大辣大麻,享受辛辣口感🌶️🌶️🌶️𐙚 開胃宜賓涼拌冷麵 ʜᴋᴅ38 x 2依個比想像中更好食😍 涼涼的小小辣,十分開胃,超級推薦🤩👍🏻我哋食到最尾仲覺得唔夠喉嗌多咗一碗!😛𐙚 水蜜桃雜果茶 ʜᴋᴅ38𐙚 檸檬茶 ʜᴋᴅ22餐廳的服務態度也值得一讚👍🏻 雖然佢哋好忙都唔會扮睇唔到你,搞掂手頭上嘅嘢一定會返嚟幫你🥰👍🏻♛「 ✦ 麻辣風雲 ✦ 」 𝟱/𝗙, 𝗞𝘆𝗼𝘁𝗼 𝗣𝗹𝗮𝘇𝗮, 𝟰𝟵𝟭-𝟰𝟵𝟵 𝗟𝗼𝗰𝗸𝗵𝗮𝗿𝘁 𝗥𝗼𝗮𝗱, 𝗖𝗮𝘂𝘀𝗲𝘄𝗮𝘆 𝗕𝗮𝘆銅鑼灣 駱克道𝟰𝟵𝟭-𝟰𝟵𝟵號 京都廣場 𝟱樓.𝘳𝘦𝘷𝘪

𐙚 荔枝蝦球 ʜᴋᴅ108
記得影相要影快啲,襯熱食就更jeng 🤣👍🏻

𐙚 辣子雞 ʜᴋᴅ148

𐙚 開胃宜賓涼拌冷麵 ʜᴋᴅ38 x 2
我哋食到最尾仲覺得唔夠喉嗌多咗一碗!😛

𐙚 水蜜桃雜果茶 ʜᴋᴅ38
𐙚 檸檬茶 ʜᴋᴅ22

♛「 ✦ 麻辣風雲 ✦ 」
銅鑼灣 駱克道𝟰𝟵𝟭-𝟰𝟵𝟵號 京都廣場 𝟱樓

.𝘳𝘦𝘷𝘪𝘦𝘸. ★★★★★★★★★☆