香港人真係好鍾意食拉麵😍我都唔例外 食過返尋味 喺尖沙咀搵到一間選擇唔多 但並唔代表佢唔好食💯而係感覺佢更加專注做拉麵 唔會有花巧嘢👍🏻==============================🍜(黑郎君) 黑蒜拉麵 個人唔喜歡坊間一啲特別湯底口味 只要整得好食 傳統湯底先係最配襯👍🏻今次揀咗黑蒜 入邊有溫泉蛋🥚木耳香蔥筍等等 非常豐富👍🏻🍜(白郎君) 豚骨拉麵 咁濃厚嘅豚骨湯底就真係未試過🥣個湯底杰身到有漿口漿感覺💯🍥溫泉蛋冷豆腐 一邊食熱辣辣嘅拉麵 一邊食凍豆腐係好正嘅🤤好開胃嘅鏗魚汁🤩🥟羽根餃子 非常推介外脆內軟💯🍹抹茶可樂🍸靜岡蜜瓜梳打 最後叫埋呢兩款咁特別嘅飲品 非常滿足😍

🥟羽根餃子 非常推介外脆內軟💯