2022-08-17
呢間人氣漢堡包店進駐啓德新發展區,短短幾個月都一直受一眾食客歡迎,其一原因係佢哋採用100%全天然美國安格斯牛肉及澳洲和牛,其二就係格局寬敞,裝修以輕工業風為主,令人有輕鬆感覺Burger選擇有11款之多,每款都可以extra topping,點了2款加份小食試試▶️至尊漢堡 - 講到係Best Sales 自然有吸引之處,放上檯時勁震撼,至尊級嘅厚度應該無咩可能一啖咬得晒。餡料亦相當豐富,除雙層安格斯牛肉漢堡扒之外,亦都配搭咗厚厚嘅蛋塊、蕃茄、洋蔥、煙肉同生菜等,一啲都無渣流攤!▶️丹麥藍芝士漢堡 - 朋友被藍芝士吸引咗,因為用嚟做漢堡比較創新,酸酸鹹鹹,味道好特別,而漢堡扒都好juicy,若嫌至尊漢堡太heavy 不妨試吓呢款!▶️炸薯格 - 新鮮炸起熱辣辣,香脆可口得嚟又唔會太油,小食首選▶️柚子梳打
▶️柚子梳打