2021-07-19 495 瀏覽
第一次同朋友食,地點都幾偏僻喺中環要一直搭電梯上去,味道非常之特別,有少少似中東口味,叫嘅幾碟菜式都係炸嘢為主,炸得香又特別,我覺得特別之處係菜式配醬味道真係平時未食過,酸酸地好開胃,整體都非常好食。老闆都好熱情,唯一美中不足嘅係老闆推薦嘅果汁飲品好伏,飲完成杯都唔太清楚係用乜嘢蔬果造成,酸酸甜甜,味道一般般、水汪汪,其他嘢食都好好食,特別係烤雞,外脆內軟,份量都好足夠,可以選擇配烤番薯🍠香甜軟糯,配埋嘅蜜糖感覺好香,同烤雞好夾!海鮮餡餅就普普通通,同平時喺出邊食嘅上海餡餅差唔多,太厚皮,值得一試我覺得算係烤雞同小食!聽講仲有另外一間秘魯菜價錢就比呢一間貴一半,我覺得如果想試吓秘魯菜,呢間都可以係性價比之選!