起"今助"食過幾次, 幾次都係去食LUNCH~呢間店有壽司, 烏冬, 同飯食, 價錢中價啦~ 好平又唔係, 好貴又唔算~午餐大多數我會叫"牛肉烏冬鍋"定食~ ($65- 要加一) "提提大家平日午飯時間, 幾爆GA, 早D去會好D"前幾個月, 店內都係供應熱既"綠茶", 宜家可能天氣熱啦, 改左供應凍既"麥茶" 味道OK, 飲起黎唔會似水咁無味~ 加水都算快~"牛肉烏冬鍋"定食, 有一碗飯 & 醃青瓜~- 牛肉鍋, 入邊有烏冬, 一粒鮮冬菇, 少少金菇, 肥牛, 同有隻蛋起面~烏冬確實幾彈牙, 唔會有酸味, 而且唔係幼烏冬, 所以我鍾意食~ (香港黎講, 呢個質素既烏冬, 算少有, 可以一試)而其他配料就正常啦, 無特別~呢到肥牛, 次次食都係偏瘦, 少肥膏~ (所以岩晒D唔鍾意食咁肥既朋友)湯底係甜甜地~ 幾濃架~ 小總結:::餐廳上菜效率算快~ 而且坐得舒服~ 味道不錯, 值得一試架! 聽講沙田都有分店既~ 我就未去過~呢個餐食完一定飽, 烏冬鍋入面有一個烏冬份量, 加埋碗飯~ 好足夠!^^
起"今助"食過幾次, 幾次都係去食LUNCH~

味道OK, 飲起黎唔會似水咁無味~ 加水都算快~

"牛肉烏冬鍋"定食, 有一碗飯 & 醃青瓜~

而其他配料就正常啦, 無特別~

湯底係甜甜地~ 幾濃架~
小總結:::

聽講沙田都有分店既~ 我就未去過~

2013-06-28
3 分鐘 (堂食)