2022-07-23 65 瀏覽
公司攪了個小function, 有9位同事,去試這家的高汁晚餐😆。 Book枱後,餐廳打來確認,問有沒有budget大慨食幾)一位,因為如能到$400 budget, 可以要求廚師整特別餐單,不再只跟menu. 本來公司budget冇咁多,問了同事,自己貼少少可以試下喎。於是乎就訂咗斧頭扒,前菜炸蠔、芒果沙律軟殼蟹沙律(個醋針勁正)、鮮忌簾bb青口配欖油包(正到食完再encore個包點鍹汁)主菜先上魚,再來主角斧頭扒、然後麻辣海鮮飯,最後甜品大併盤畫上完美句號。酒我們自己帶,現場我們還點了很多杯特飲。最後每人$400幾,真的超值,小店大家當自己屋企咁,很愉快的一個晚上🥰🎉😆廚師還親自出來問我們意見,真的很有誠意的一間fine dining餐廳。

白酒法式藍青口
甜品併盤
軟殼蟹圣竹律
酒自帶😉
  • 麻辣海龍王海鮮意大利飯
  • 斧頭扒(需3天前預訂)
  • 法式白酒藍青口
  • 炸蠔