2018-02-08
嘉樂冰室係荃灣已經好多年歷史lu 不過成日都要排隊 所以即使幾好食 我都只係食過一兩次🙉😛 今日係第二次帶男朋友黎食 可能因為係5點幾6點 排左4個人 7分鐘左右就到我lu😘男朋友仲要跑過黎 辛苦囉🤗🤗我地叫左個必食既火腿小奄列 有成六隻蛋架!!! 仲要個咸牛肉蛋治烘底🙆加個雞翼同一杯熱奶茶阿晤該💁💁個奄列我就食過架啦 超大份 d蛋好厚😂😂仲落左少少美極去炒 味道好特別架😘😘 咸牛肉蛋治都好足料 每啖都有厚厚既蛋同好香既咸牛肉 不過烘底我覺得可以烘耐少少 而家唔夠脆😛個雞翼有六隻!上枱貌相好靚😛 味道好入味 唔使點泰式酸甜醬都夠哂💁而且隻隻都好多肉😙 辛苦哂男朋友起骨哦😘😘😘最後杯熱奶茶又係好好飲既 係精品!飲落去好滑 一d澀都無 我同男朋友都盛讚💁♂️💁♂️💁♂️💁♂️💁♂️不過一提 餐廳都坐得逼少少既 一定搭枱哦🤓同埋避開lunch時間黎會排隊排快d😂😂😂