2015-03-26 1389 瀏覽
住左響荃灣好耐,其實呢間餐廳都去過幾次,成日都想回去食,但係好多時都多人去了!!!今日都要等10分鐘,可能新年未過!間廳設計雖然迫,座位好窄同隔離要肩貼肩,而且價錢唔平,又污污地糟,但真係感覺就好地道,好有細個時候既感覺,呢d小店係值得繼續支持!!講返食物,我上次食過雞翼o個d,今次就試下其他,可能因為下午茶的關係,唔係想叫好多食物!好立克milk shake,第二次飲,好濃,唔係溝好多水o個d,重要夠大杯,加上有冰碎,飲落去重要好有奶味,我覺得可力黎講唔平ga,但係我真係鐘意飲蛋鮮牛治,真係堅正,平時食d蛋牛治都係碎牛,但佢就有得揀鮮牛,我就鐘意o個種咬落去有肉既感覺,蛋亦都好大塊,食完兩舊真係飽晒!見到餐廳有人食免牛,下次可以再試免牛

好立克奶昔
生牛蛋治

見到餐廳有人食免牛,下次可以再試免牛
題外話/補充資料: 全日都咁多人ga la,唔想等既就揀5-6點呢d時間去,條隊短d
2015-02-26
10 分鐘 (堂食)
好立克奶昔
生牛蛋治