2020-04-15
十二味位於北角和富商場內的十二味,有吾少分店,以酸菜魚為主打菜式!今日黎到,由於疫情影響,都無咩人,大部份客人選擇外賣自取,有8折,仲抵食左!見裡面無咩人!我同男朋友選擇左堂食,裡面環境都幾大,座位闊落,坐得舒服。佢係用電子形式落單慳番時間唔使嗌待應另外只要讚好佢專頁,就有汽水飲我地叫左麻辣香鍋,材料至少要揀五款,每款價錢都不同,逐份收!十二味嘅麻辣香鍋用咗12種香料製成材料我哋叫咗兩份寬粉丶香滑牛肉丶 蓮藕片同金針菇。麻辣鍋一嚟到滿滿香氣, 由於係炒,所以比較乾身,寬粉都更煙韌, 要咀嚼得比較耐先食到, 但就非常香口。 而金針菇丶蓮藕片 非常掛汁,辣到好過癮。估佢唔到嘅係份量都畀得幾多下兩份寬粉 完全食唔曬最後食淨野仲好飽滯最後埋單222蚊。十二味北角和富道21-53號和富地下G20-21號舖
佢係用電子形式落單
慳番時間唔使嗌待應
另外只要讚好佢專頁,就有汽水飲
估佢唔到嘅係份量都畀得幾多下
兩份寬粉 完全食唔曬
最後食淨野仲好飽滯
最後埋單222蚊。
十二味
北角和富道21-53號和富地下G20-21號舖