2021-06-14
我幾年前食過兩次,印象都唔差, 今日同老公諗住喺果一帶搵食, 諗起蘭香都懷舊風味, 奶茶又幾唔錯, 就入去食啦。同老公叫咗同一樣嘅早餐: 蛋治配火腿通粉 熱奶茶 同凍啡。火腿通: 一放低, 已見到啲通粉已經浸到脹晒🙄味道一般, 係火腿通粉味嘅,不過絕對唔係好食。蛋治: 塊麵包凍我冇問題, 但薄煎蛋捲到扮晒厚但只佔塊三文治嘅1/2 我唔明係咩玩法, 最接受唔到係隻蛋係凍, 起碼擺咗15分鐘以上嘅溫度, 少少暖都無。(我堂食早餐, 唔係外賣拎走噃, 無理由要食凍野㗎😩)味道嚟講都唔錯, 塊白方包包係成份早餐最值得讚嘅,佢用厚身啲嘅白方包,同埋都夠軟熟👍🏼凍啡: 都要踩, 真係唔好意思🙏🏾 嚟到個顏色係淺過一杯奶茶, 又好似擺咗一段時間咁稀呢呢, 或者係落唔夠咖啡粉?! 🧐奶茶: 不過不失😁$35/一份 凍飲加$3價錢正常, 但質素係完全無, 恕我從此不會再幫襯😤😤我老公係咩都話「好食, 唔差吖」嘅人, 今日佢都食到嬲嬲豬🤭後悔無影相俾大家睇啡,我地亦唔敢反映, 始終驚被加料😩不過間店嘅兩位職員, 都好有禮貌,同親切,係成間蘭香最可取之處🥰
同老公叫咗同一樣嘅早餐: 蛋治配火腿通粉 熱奶茶 同凍啡。
奶茶: 不過不失😁
$35/一份 凍飲加$3
價錢正常, 但質素係完全無, 恕我從此不會再幫襯😤😤
後悔無影相俾大家睇啡,我地亦唔敢反映, 始終驚被加料😩